Extrajobb – kvällar och helger

Vill du jobba extra kvällar och helger?

Vi på Silentium erbjuder dig ett meriterande och utvecklande extrajobb för kvällar och helger inom sälj.

Silentium har mångårig erfarenhet inom bank-, försäkrings- och telekommunikationsbranschen. Som en kommunikatör i dessa branscher är det viktigt med kunniga och drivna medarbetare. Har du en strävan efter att i framtiden arbeta inom bank, försäkring eller telekommunikation erbjuder vi just nu det perfekta extrajobbet för dig.

På Silentium satsar vi mycket på våra anställda och är måna om att alla ska få en gedigen utbildning. Detta gäller givetvis även för dig som söker ett extrajobb för kvällar eller helger. Du kommer få en säljutbildning samt en grundutbildning i det svenska pensions-/banksystemet och/eller telemarknaden. Vi ser gärna att du är positiv, har framåtanda och en vilja att lära dig. Oavsett om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom detta område eller inte vågar vi satsa. Med rätt personlighet och viljestyrka kommer man långt. För att du ska känna en trygghet har du en säljcoach som stöd och som du dessutom kan lära mycket av.

Låt oss hjälpa dig med extrajobb

Om du är på jakt efter ett extrajobb, kvällar och helger, där du kan utvecklas inom försäljning är du varmt välkommen att kontakta oss på Silentium.

Skicka gärna din ansökan till: arbeta@silentium.se och märk din ansökan säljare kväll och helg eller fyll i formuläret nedan.

Kontakta oss