Jobb, kundservice

Vill du jobba med kundservice?

Är du en utåtriktad person som gillar att hjälpa människor att hitta svaret på deras frågor då är ett jobb inom kundservice rätt utmaning för dig. Vi på Silentium söker just nu både hel- och deltidstjänster till vår kundservice.

Jobb inom kundservice som kräver hög servicenivå

Silentium är ett väletablerat företag som verkar inom bank-, försäkrings-, pensions- samt telekommunikationsbranschen. Vi har flera av Sveriges största kunder som uppdragsgivare vilket gör att arbetet inom kundtjänst kräver en hög servicenivå. Vi är i många fall våra kunders ansikte utåt och därför måste vi agera med hög professionalism.

Vi är noga med att se till varje individ och deras kompetenser, och vi vill ge alla en chans. Därför är din personlighet det viktigaste när du söker jobb inom kundservice hos oss. Är du serviceinriktad och lösningsorienterad kan du gå långt inom våra serviceområden. Vi vill att du ska vara självgående och alltid sätta konsumenten i första rummet. Att ha tidigare erfarenhet inom kundservice är meriterande men inte ett krav.

Fast lön för jobb inom kundservice & kundtjänst

Silentium erbjuder en fast lön till våra jobb inom kundservice och vi har kollektivavtal. Vi erbjuder trygga anställningar och framför allt en möjlighet att utvecklas. Du kommer att få chansen att jobba nära duktiga och erfarna människor som självklart tar även din utveckling framåt.

Grundutbildning till alla som får jobb inom kundservice

Silentium söker just nu dig som är intresserad av ett jobb inom kundservice. Alla våra nyanställda får en utbildning inom sälj och service. Att skapa förtroendeingivande relationer mellan våra uppdragsgivare och deras kunder är vår expertis.

Det ställer krav på goda kunskaper inom våra uppdragsgivares branscher och därmed är vi noga med att även ge våra nyanställda en grundläggande utbildning. Våra utbildningar för jobb inom kundservice inkluderar allt från samtalsmetodik och kommunikation till grundkunskaper i hur svenska bank/pensionssystemet och/eller telekommarknaden fungerar.

Som kommunikatör kommer du framförallt att arbeta med service och försäljning inom bank-, försäkrings- och telekommunikationsbranschen. Våra erfarna coacher hjälper dig som är ny på jobbet inom kundservice att ta fram manus och säljmaterial som är speciellt anpassat efter dig och dina förutsättningar. Målsättningen är att våra kommunikatörer ska bli så självständiga som möjligt med hjälp av en trygg grundstruktur som hela tiden utvecklas under projektets gång.

Språkbruk är a och o för ett jobb inom kundservice

En av våra största utmaningar är att skapa ett intressant erbjudande med ett språkbruk som varken överskattar eller underskattar kunderna förståelse. Med vår långa erfarenhet vi har utvecklat och förfinat våra affärs- och informationssystem som ökar kompetensen och lyhördheten hos våra medarbetare.

Sök våra jobb inom kundservice här!

Är du en positiv och serviceinriktad person som är lösningsorienterad? Då är ett jobb inom kundservice hos oss på Silentium rätt för dig! Tveka inte att skicka in din spontanansökan till arbeta@silentium.se. Håll även utkik efter våra utannonserade tjänster här på hemsidan.

Välkommen!

Kontakta oss