Jobb utan erfarenhet

Söker du jobb utan erfarenhet?

Vi vet att många företag i dagens samhälle kräver speciella kompetenser för en anställning. Vi på Silentium kan erbjuda dig fast jobb utan erfarenhet. Vi ser till varje individ och tror att genom vilja, engagemang och hårt arbete kan alla lyckas med det de tar sig an.

Kan man jobba inom bank & försäkring utan erfarenhet?

Silentium arbetar idag med flera av Sveriges största företag inom bank-, försäkrings- samt telekombranschen. Vår uppgift är att förmedla våra uppdragsgivares tjänster och produkter ut till deras kunder, konsumenter och företag. Det kan handla om att rådgöra eller sälja tjänster och produkter via telefon eller datorn. Vi bedriver även kundservice där vi håller hög standard, då det i ovannämnda branscher är viktigt att inge ett stort förtroende.

Personlighet är allra viktigast för oss så att söka jobb utan erfarenhet går bra hos oss. Vi på Silentium satsar mycket på utbildning av våra anställda. Allt för att uppnå en professionalism och trygghet bland våra anställda. Känner du dig trygg i din roll inger du också ett förtroende hos uppdragsgivarens kunder vilket är oerhört viktigt inom försäljning och kundserviceyrken. Vi hanterar såväl webbaserade dialoger som telefonsamtal med administrativa stödfunktioner.

Som kommunikatör kommer du framförallt att arbeta med service och försäljning. Våra erfarna coacher hjälper dig som är ny på jobbet att ta fram manus och säljmaterial som är speciellt anpassat efter dig och dina förutsättningar. Målsättningen är att våra kommunikatörer ska bli så självständiga som möjligt med hjälp av en trygg grundstruktur som hela tiden utvecklas under projektets gång.

Silentium kan erbjuda dig jobb

För oss är det viktigt att skapa en förtroendeingivande relation mellan våra uppdragsgivares kunder och oss. Därför arbetar vi ständigt med att utveckla våra medarbetare och företaget i stort. Vårt arbete kräver goda insikter i hur konsumenter och företagare resonerar och tänker i olika sammanhang. Idag då mängden val är överväldigande, skapas en passivitet hos köparna. Detta har lett till att uppsökande verksamheter har blivit allt viktigare. Därför söker vi nu nya medarbetare med eller utan erfarenhet som vill växa tillsammans med oss.

Vi har jobb med fast lön

Silentium erbjuder en fast lön till våra jobb även om du inte har någon erfarenhet. Och vi har dessutom kollektivavtal. Vi erbjuder trygga anställningar och framför allt en möjlighet att utvecklas. Du kommer att få chansen att jobba nära duktiga och erfarna människor som självklart tar även din utveckling framåt.

De lediga jobb inom kundtjänst som Silentium nu erbjuder passar dig som vill arbeta på en rolig arbetsplats där du får chansen att lära dig mycket om branscherna bank, försäkring samt telekom.

Sök våra lediga jobb utan erfarenhet här!

Jobb utan erfarenhet är guld värt för unga som precis tagit studenten eller om du helt vill byta bana. Silentium erbjuder dig en trygg arbetsplats med utrymme för utveckling. Om du är driven, positiv och har rätt inställning kan du komma långt inom vår organisation. Tveka inte att skicka in din ansökan idag.

Kontakta oss