Jobb utan utbildning

Söker du jobb utan utbildning?

Att får ett jobb utan utbildning kan vara svårt idag. Vi på Silentium erbjuder just nu jobb inom försäljning samt kundtjänst utan att ha viss utbildning eller tidigare erfarenhet. Silentium är ett av de branschledande företagen i Sverige inom att kontakta kunder och kommunicera erbjudanden eller information via telefon, på uppdrag av andra företag.

Kan man jobba inom bank & telekom utan utbildning?

Silentium verkar inom branscherna bank, försäkring samt telekommunikation. Vår uppgift är att förmedla våra uppdragsgivares tjänster och produkter ut till deras kunder, konsumenter och företag. Det kan handla om att rådgöra eller sälja tjänster och produkter via telefon eller datorn. Vi bedriver även kundservice där vi håller hög standard, då det i ovannämnda branscher är viktigt att inge ett stort förtroende.

Ett arbete hos Silentium ger dig en stimulerande arbetsplats där vi garanterar att du kommer lära dig mycket nytt, inom både försäljning och kundservice samt de branscher vi verkar i. Dina erfarenheter du får hos oss kommer du att dra nytta av ifall det är jobb inom några av ovanstående områden du är intresserad av i framtiden.

För ett jobb utan utbildning krävs rätt personlighet

Våra medarbetares personlighet är för oss på Silentium A och O. Vi söker dig som är driven, målinriktad och har mycket energi. Din inställning till jobbet kommer att avgöra om du blir en av våra stjärnor. Vi kommer att ge dig all support för att utveckla dig i din roll hos oss. Detta görs genom utbildning samt att din coach guidar dig. Vår expertis är att skapa förtroendeingivande dialoger med våra uppdragsgivares kunder. För att uppnå detta behöver vi dig!

Silentium erbjuder jobb för dig utan utbildning

För oss är det viktigt att skapa en förtroendeingivande relation mellan våra uppdragsgivares kunder och oss. Därför arbetar vi ständigt med att utveckla våra medarbetare och företaget i stort. Vårt arbete kräver goda insikter i hur konsumenter och företagare resonerar och tänker i olika sammanhang. Idag då mängden val är överväldigande, skapas en passivitet hos köparna. Detta har lett till att uppsökande verksamheter har blivit allt viktigare. Därför söker vi nu nya medarbetare med eller utan utbildning som vill växa tillsammans med oss.

Vi har jobb med fast lön för dig utan utbildning!

Silentium erbjuder en fast lön till våra jobb även om du inte har någon utbildning. Och vi har dessutom kollektivavtal. Vi erbjuder trygga anställningar och framför allt en möjlighet att utvecklas. Du kommer att få chansen att jobba nära duktiga och erfarna människor som självklart tar även din utveckling framåt.

De lediga jobb som Silentium nu utannonserar passar dig som vill arbeta på en rolig arbetsplats där du får chansen att lära dig mycket om branscherna bank, försäkring samt telekom.

Jobb utan utbildning är guld värt för unga som precis tagit studenten eller om du helt vill byta bana. Silentium erbjuder dig en trygg arbetsplats med utrymme för utveckling. Om du är driven, positiv och har rätt inställning kan du komma långt inom vår organisation.

Tveka inte att skicka in din ansökan idag.

Kontakta oss