Kundtjänstjobb i Stockholm

Söker du Kundtjänstjobb i Stockholm?

Är du glad, trevlig och serviceinriktad? Då kan vi på Silentium nu erbjuda kundtjänstjobb i Stockholm.Många jobb idag kräver förkunskap men vi på Silentium tror att individens drivkraft och vilja är det avgörande. Därför tittar vi mer på personligheten och individens styrkor i en rekrytering. Att ha god hand med människor och alltid vara trevlig är oerhört viktigt i en roll inom kundtjänst. Vi vill att våra uppdragsgivares kunder ska uppleva oss som personliga och att alltid göra vårt yttersta för att hjälpa dem.

Kundtjänstjobb i Stockholm inom bank och försäkring

Silentium verkar idag inom bank, försäkring, pension samt telekombranschen. Vi har några av Sveriges största företag och det är inom dessa branscher vi just nu söker medarbetare till kundtjänstjobb i Stockholm.

Vårt kontor ligger i fina lokaler på Södermalm i Stockholm. Det är bra kommunikationer dit och vi kan garantera att du får en rolig och stimulerande arbetsplats. Dessutom kan du lita på Silentium. Vi är ett väletablerat företag, har kollektivavtal och tar väl hand om vår personal och vill att de ska lyckas i sina roller.

Är du serviceinriktad och gillar att hjälpa människor är kundtjänstjobb i Stockholm något för dig. Hör gärna av dig till oss på Silentium genom arbeta@silentium.se eller fyll i formuläret nedan. Välkommen!

Kontakta oss