Lediga jobb, kundtjänst

Söker du jobb inom kundtjänst?

Silentium har nu lediga jobb inom kundtjänst. Vi söker dig med hög serviceförmåga, engagemang och driv att utveckla vår kundtjänst till en av de bästa i landet. Våra kunder består av Sveriges största företag inom bank-, försäkrings- och telekommunikationsbranschen. Att arbeta inom vår kundservice kommer ge dig en stor inblick i ovanstående branscher. Självklart får du en gedigen utbildning inom det område som du kommer att verka.

Lediga jobb inom kundtjänst där vi tror på mångfald

Vi på Silentium ser till varje individ och dess styrkor. Vi vågar satsa på unga förmågor som visar en målmedvetenhet och förmågan att vara trevliga mot människor, oavsett situation, problem eller ärende. Vi värdesätter mångfald på vårt företag och tror på att olikheter föder en bra affär, en bra arbetsmiljö och en bra kultur.

Det viktigaste för oss vid en anställning är att du har ett gediget intresse för kundvård och service. Du ska ha förmågan att vara lyhörd och ödmjuk i din kontakt med våra uppdragsgivare och deras kunder. Vi har flera av Sveriges största kunder som uppdragsgivare vilket gör att arbetet inom kundtjänst kräver en hög servicenivå. Vi är i många fall våra kunders ansikte utåt och därför måste vi agera med hög professionalism.

Personlighet är viktigast när du söker våra lediga jobb inom kundtjänst

På Silentium strävar vi efter att vara ledande aktören inom kundtjänst i Sverige och satsar därför på våra anställda. Alla ska känna sig trygga och bekväma i sin roll. Vi vill att din personlighet speglas i samtalet med kunden och därför utvecklar vi skräddarsytt stöd för att du ska känna dig bekväm.

Alla våra nyanställda får en utbildning inom försäljning och service. Våra utbildningar för våra lediga jobb inom kundtjänst inkluderar allt från samtalsmetodik och kommunikation till grundkunskaper i hur svenska bank/pensionssystemet och/eller telekommarknaden fungerar.

Som kommunikatör kommer du framförallt att arbeta med service och försäljning inom bank-, försäkrings- och telekommunikationsbranschen. Våra erfarna coacher hjälper dig som är ny på jobbet inom kundservice att ta fram manus och säljmaterial som är speciellt anpassat efter dig och dina förutsättningar. Målsättningen är att våra kommunikatörer ska bli så självständiga som möjligt med hjälp av en trygg grundstruktur som hela tiden utvecklas under projektets gång.

Fast lön för våra lediga jobb inom kundtjänst

Silentium erbjuder en fast lön till våra lediga jobb inom kundtjänst och vi har kollektivavtal. Vi erbjuder trygga anställningar och framför allt en möjlighet att utvecklas. Du kommer att få chansen att jobba nära duktiga och erfarna människor som självklart tar även din utveckling framåt.

De lediga jobb inom kundtjänst som Silentium nu erbjuder passar dig som vill arbeta på en rolig arbetsplats där du får chansen att lära dig mycket om branscherna bank, försäkring samt telekom.

Sök våra lediga jobb inom kundtjänst här!

Är du en positiv och serviceinriktad person som är lösningsorienterad? Då är våra lediga jobb inom kundtjänst rätt för dig! Tveka inte att skicka in din spontanansökan. Håll även utkik efter våra utannonserade tjänster här på hemsidan.

Välkommen!

Kontakta oss