Lediga säljjobb

Söker du lediga säljjobb?

Är du en driven och målinriktad person som är på jakt efter lediga säljjobb har Silentium just nu rätt jobb för dig. Vi arbetar inom bank-, försäkrings- samt telekombranschen och vårt expertområde är att skapa en god och förtroendeingivande relation mellan våra uppdragsgivares kunder och oss. Våra uppdragsgivare är idag några av Sverige största företag inom ovan nämnda branscher.

Din personlighet är viktigast när du letar lediga säljjobb

På Silentium är vi noga med att se till varje individ och deras specifika kompetenser, och vi vill ge alla en chans. Därför är din personlighet det viktigaste när du söker våra lediga säljjobb. Är du utåtriktad och lösningsorienterad kan du gå hur långt som helst hos oss. Vi vill att du ska vara självgående och alltid sätta konsumenten i första rummet. Att ha tidigare erfarenhet inom telefonförsäljning är meriterande men inte ett krav.

Lediga säljjobb med fast lön

Silentium erbjuder lediga säljjobb med en fast lön. Hos oss får du en trygg anställning och möjligheten att arbeta med många duktiga medarbetare. Du får en gedigen säljutbildning där fokus ligger på samtalsmetodik och kommunikation samt grundkunskaper i hur svenska bank/pensionssystemet och/eller telekommarknaden fungerar.

Att skapa förtroendeingivande relationer mellan våra uppdragsgivare och deras kunder är vår expertis. Det ställer krav på goda kunskaper inom våra uppdragsgivares branscher och därmed är vi noga med att även ge våra nyanställda den bästa grundläggande utbildningen vi kan.

Våra erfarna coacher hjälper dig som är ny på jobbet att ta fram manus och säljmaterial som är speciellt anpassat efter dig och dina förutsättningar. Målsättningen är att våra kommunikatörer ska bli så självständiga som möjligt med hjälp av en trygg grundstruktur som hela tiden utvecklas under projektets gång.

Lediga säljjobb som kräver stort engagemang

Silentium är ett väletablerat företag som verkar inom bank-, försäkrings-, pensions- samt telekommunikationsbranschen. Vi har flera av Sveriges största kunder som uppdragsgivare vilket gör att våra lediga säljjobb kräver en hög servicenivå och stort engagemang. Vi är i många fall våra kunders ansikte utåt och deras förespråkare. Vi måste därför agera med hög professionalism i alla lägen.

Lediga säljjobb med fast lön!

Till skillnad från många andra i branschen erbjuder Silentium fasta löner och trygga anställningar med villkor enligt kollektivavtal. Vi värnar om våra anställda och ger alla en utbildning inom sälj samt att du alltid har en erfaren säljcoach vid din sida. Detta gör att du kommer utvecklas i din roll och vara med och bygga vårt företag.

Vi sitter i nya fräscha lokaler på Södermalm i Stockholm med goda kommunikationer. Vårt team består idag av engagerade människor som har roligt tillsammans. Vi tror på att glädje och energi är framgången till ett bra säljteam. Känner man lagandan blir också viljan att prestera högre, något som är viktigt i alla säljjobb.

Genom en anställning hos oss får du en rolig arbetsplats och chansen att lära dig mycket inom försäljning vilket du i ditt kommande yrkes- eller privatliv alltid kommer ha nytta av. Tveka inte att skicka in din ansökan.

Vi hörs!

Kontakta oss