Precisionsbygg ditt hem med ny app

Publicerat av Redaktionen
18 Jun, 2017

Ikea tar ett nytt steg i sin digitala utveckling tack vare samarbetet med Apple. En ny app som ska lanseras innebär att du med millimeterprecision kommer att kunna testa möbler i ditt hem. Varuhusen kommer även fortsättningsvis att vara centrala för Ikea och man menar att framtiden innehåller en högre grad av integration mellan olika kanaler. Läs mer här.

Redaktionen

I måndags öppnade Snapchat upp självservice-plattformen Snapchat Ad Manager för alla marknadsförare och annonsörer och i juli kommer man dessutom att lansera redigeringsverktyget Snap Publisher, som är framtaget för att skapa videoannonser på under två minuter. Läs mer HÄR.

Byggföretaget JM vill vinna nya kunder genom att erbjuda ett heltäckande tjänsteutbud. JM menar att det finns en efterfrågan från kunderna att kunna köpa tjänster såsom exempelvis larm, rut- och rottjänster och digital övervakning. En högre grad av integrerad service är menat att bli en konkurrensfördel. Läs mer här.

Redaktionen

Robotrådgivning förväntas ta fart för banker och fondbolag de kommande åren. Hårdare regler på EU-nivå snabbar på digitaliseringen men ställer samtidigt krav på att aktörerna behöver utveckla sin kundservice och digitala närvaro. För att robotrådgivningen ska nå den breda massan behöver bankerna tala om för sina kunder att den finns, varför den finns och hur den används. Läs mer här.

Redaktionen

När det lilla e-handelsföretaget lät kundernas smak styra istället för att försöka tala om för kunderna vad de borde gilla kom framgången. Andra faktorer som har bidragit till den snabba tillväxten är en närmare kontakt med kunderna och ett aktivt användande av sociala medier där kunderna är ambassadörer för produkterna. Läs mer här.

Redaktionen

Hastigheten på mobilsurf ökar för varje år som går, men det är mycket stora skillnader mellan olika regioner. När mobiloperatörerna tävlar om att vinna nya kunder och behålla sina gamla behöver de hitta nya metoder för att särskilja sig gentemot sina konkurrenter som tex en snabbare kundservice. Läs mer här.

Redaktionen