Telefonförsäljare, lediga jobb

Söker du jobb som telefonförsäljare?

Är du glad, positiv och målmedveten är det här jobbet för dig! Vår avdelning av telefonförsäljare har lediga jobb just nu och vi söker dig som är intresserad av att lära dig mer inom försäljning.Silentium arbetar med flera av Sveriges största företag inom bank-, försäkrings- och telekommunikationsbranschen. Ditt nya jobb ger dig en gedigen säljutbildning och bygger även upp din kompetens i ovanstående branscher.

Vi på Silentium kräver ingen tidigare erfarenhet om du söker våra lediga jobb som telefonförsäljare, men självklart är det meriterande. Det viktigaste för oss är att du visar vilja och engagemang inför att lyckas inom sälj. Vi vill att du ska ha energi och sprida glädje omkring dig.

Vi söker telefonförsäljare

Vi erbjuder dig som telefonförsäljare en fast lön och anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Vi är måna om att ge varje medarbetare en positiv och personlig utveckling och tillsammans utveckla vårt företag ännu mer. Du har alltid en säljcoach som du kan be om råd och stöd av.

Silentium står aldrig still utan vill ständigt utvecklas och nu hoppas vi på att du vill utvecklas med oss och våra telefonförsäljare med lediga jobb. Tvivla inte att skicka in din ansökan till arbeta@silentium.se eller fyll i formuläret nedan.

Kontakta oss