Telefonförsäljning, Stockholm

Söker du jobb som telefonförsäljare i Stockholm?

Silentium söker just nu nya medarbetare inom telefonförsäljning i Stockholm. Är du en målinriktad person som är driven och vill lära dig mer inom försäljning är detta rätt jobb för dig.Silentium arbetar med flera av Sveriges största företag inom bank, försäkring och telekom. Detta betyder att du kommer verka i våra uppdragsgivares namn och få möjligheten att lära dig mycket kring dessa branscher. Dessutom får du som nyanställd hos oss alltid en gedigen säljutbildning. Utbildningen lär dig samtalsmetodik och hur du ska tänka i telefonsamtalet med våra uppdragsgivares kunder. Du får även en bra grund att stå på gällande hur man tänker kring kommunikation och hur man på bästa sätt ska kommunicera för att få fram sitt budskap.

I dagens samhälle där man varje dag möts av ca 3000 budskap och hela tiden blir tvingad till att fatta olika beslut skapas lätt en passivitet. Därför har uppsökande verksamheter som Silentium jobbar med blivit allt mer viktiga för både konsumenter och våra uppdragsgivare.

Sedan 1998 har Silentium arbetat med många stora svenska varumärken. På dessa år har vi lärt oss mycket, något som speglas i våra affärs- och informationssystem. Den kunskapen och kompetensen vill vi dela och utveckla tillsammans med våra medarbetare.

Vill du arbeta med telefonförsäljning

Verkar det intressant med ett jobb inom telefonförsäljning i Stockholm ska du inte tveka att höra av dig till oss. Skicka din ansökan till arbeta@silentium.se eller fyll i formuläret nedan.

Välkommen till ett företag som vill utveckla dig!

Kontakta oss