Telemarketingjobb, Stockholm

Söker du telemarketingjobb i Stockholm?

Silentium söker just nu nya medarbetare för telemarketingjobb i Stockholm. Om du är en målinriktad person som är positiv och fylld av energi kan vi nu ge dig ett glädjefyllt jobb där du kommer att utvecklas mycket.Silentium arbetar med bank, försäkring samt telekommunikation och samarbetar med många av Sveriges största företag inom dessa branscher. I ditt telemarketingjobb i Stockholm kommer du att få lära dig mer kring dessa branscher och du kommer även få genomgå en gedigen säljutbildning där fokus ligger på säljmetodik och kommunikation. Denna utbildning kommer du att ha stor nytta av genom hela livet och ser du din framtid inom bank, försäkring eller telekommunikationsbranschen är detta den perfekta starten på din karriär.

Vi erbjuder dig en fast lön och villkor enligt kollektivavtal. Vi sitter i fräscha lokaler centralt på Södermalm i Stockholm. När vi anställer ser vi till individen och vilka unika egenskaper hen har. Därför kräver vi ingen tidigare erfarenhet utav telemarketingjobb i Stockholm.

Vill du jobba med telemarketing?

Känns det intressant för dig att få jobba med några av Sveriges största varumärken och kommunicera med deras kunder, få lära dig säljprocessen och utveckla din kommunikationsförmåga? Telekommunikationsbranschen är den perfekta starten på din karriär. Skicka in din ansökan till oss på arbeta@silentium.se eller fyll i formuläret nedan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss